Despre noi

Clinica medicala moderna

Luca Optimed, infiintata in februarie 2012 , este o clinica oftalmologica, cu medici experimentati si echipamente de ultima generatie, unde primeaza calitatea serviciului medical.Echipa noastra medicala lucreaza in fiecare zi pentru a atinge excelenta in fiecare aspect al serviciilor oftalmologice. Scopul nostru este ca pacientii nostri sa fie tratati la cele mai inalte standarde, atat din punct de vedere al calitatii echipamentelor, dotarii cabinetelor, cat si a profesionalismului si implicarii echipei medicale.

Viziunea noastra

Luca Optimed s-a infiintat din pasiune pentru oftalmologie si din dorinta de a aduce in Curtea de Arges servicii medicale la cele mai inalte standarde. Fiecare pacient este tratat cu toata implicarea si daruirea noastra, alaturi de ei perfectionandu-ne zi de zi.Credem in dezvoltarea continua si suntem la punct cu ultimele noutati din domeniul oftalmologic.In oftalmologie, echipamentele de ultima generatie fac diferenta. De aceea, Luca Optimed investeste continuu in achizitionarea celor mai performante echipamente pentru realizarea investigatiilor si a interventiilor chirurgicale.
Scopul nostru este mereu comun cu al pacientilor nostri, acela de a reda vederea si facem asta zi de zi, cu multa pasiune si daruire.

Galerie

La parter, Clinica dispune de doua cabinete oftalmologice, sala de asteptare si optica medicala cu atelier de montaj.
Primul cabinet este dotat cu foropter automat, combina oftalmologica cu proiector, autokeratorefractometru, biomicroscop Huvitz, tonometru non-contact Nidek, biometru si pahimetru Tomey, lensmetru automat Nidek, camp vizual Humphrey Zeiss.
Cel de-al doilea cabinet este dotat cu autokeratorefractometru si biomicroscop Shin Nippon, combina oftalmologica cu proiector, aplanotonometru Zeiss, lensmetru automat Hoya, trusa de lentile Zeiss, OCT Zeiss si ortoptica VTS.
La etaj se afla blocul operator dotat cu sala de operatie phacoemulsificator Infinity Alcon, microscop operator Zeiss, masa operatorie, doua sterilizatoare rapide (autoclave) – cominox si sterisistem, 6 truse de instrumente oftalmologice de ultima generatie, spalator chirurgical tehnoplus, sterilizator de aer, salon de anestezie, 2 paturi, salon pentru pacienti, sala de asteptare cu filtru medici si pacienti, loc primire pacienti, camera medicilor si asistentelor.

Am promis sa avem grija de sanatatea pacientilor nostri si ne-am tinut de promisiune

Testimoniale

  • Va multumesc pentru rabdare si profesionalism! Va recomand mereu cu incredere!
    Ionut
  • Multumesc doamna doctor Oprea pentru reusita operatiei de cataracta! Nimic nu se compara cu a vedea din nou bine! Multumesc!
    Liliana
  • Ce mi-a placut cel mai mult a fost alegerea ramei pentru ochelari. Foarte multa rabdare si o doamna extrem de sincera. Rezultatul este ca vad foarte bine si port cu mare drag ochelarii. Sunt ca o bijuterie pentru mine!
    Maria

Parteneri